Bragg Gaming Mendapat Lesen Pembekal Bahamas
toto

Bragg Gaming Mendapat Lesen Pembekal Bahamas

Bragg Gaming sedang mengembangkan jangkauan geografinya dengan lesen baharu dari Bahamas. Syarikat itu secara rasminya merupakan pembekal sah keluaran macau produk iGaming di bawah mana-mana pasaran yang diliputi oleh Bahamas pada masa hadapan yang akan membolehkannya menyediakan produknya secara berkesan di negara ini.

Jejak Bragg Terus Berkembang
Bragg sedang meluaskan jangkauan produknya dengan pantas, dengan langkah terbarunya di Belanda dan Greece terbukti berjaya. Kedua-dua pasaran ini Data SGP mempunyai peraturan yang ketat yang bermaksud bahawa pembekal mesti melampaui batas untuk mematuhi rangka kerja kawal selia yang mengutamakan pengguna.

Mengulas mengenai peluang ini, Bragg CCO Chris Looney berkata bahawa negara itu menawarkan peluang unik kepada pembekal untuk mengembangkan jejaknya dan menyerang pulang dengan demografi baharu:

“Anugerah lesen terbaharu ini memajukan lagi strategi pertumbuhan global kami dan untuk pasaran yang merupakan salah satu daripada beberapa yang kami jangkakan untuk disiarkan secara langsung sepanjang baki tahun ini.”

Bragg CCO Chris Looney
Syarikat itu baru-baru ini menyiarkan keputusan setahun penuhnya untuk 2021 menjangkakan 2022 yang lebih baik akan datang. Pembekal telah memfokuskan secara aktif untuk mengejar peluang pasaran baharu dan menyampaikan produk Result SDY melalui pendekatan yang disasarkan yang membolehkannya menganalisis sama ada permintaan untuk produknya akan mewajarkan pelaburan.

Setakat ini, strategi syarikat adalah untuk memberi tumpuan sepenuhnya kepada pasaran yang mempunyai kaitan dengan peraturan yang jelas. Walaupun sesetengah syarikat masih ragu-ragu tentang pasaran Belanda dan Yunani, Bragg telah memutuskan untuk meletakkan wangnya di mana industri yang kukuh berkembang maju berdasarkan peraturan yang mantap dan jelas.

Pada bulan Februari, Bragg melantik Lara Falzon sebagai presiden baharu dan COO kerana syarikat itu berusaha untuk bertindak balas terhadap cita-cita pertumbuhannya.