Grup Aspers Milih Intelitik kanggo Media Berbayar lan Peningkatan Afiliasi
toto

Grup Aspers Milih Intelitik kanggo Media Berbayar lan Peningkatan Afiliasi

Intelitics bakal bisa karo Aspers Group kanggo bantuan daya account-anyar UK iGaming account , Aspers Casino . Aspers Group minangka entitas game sing misuwur ing Inggris lan ngluwihi, lan saiki bakal weruh Intelitics, panyedhiya Keluaran HK marketing lan analytics konten, mimpin program akuisisi pelanggan.

Aspers Casino Tutul Intelitics kanggo ngedongkrak Lalu Lintas Affiliate
Aspers Group bakal ngandelake solusi teknologi canggih Intelitics kanggo nambah kesadaran kanggo merek kasebut. Iki bakal ditindakake liwat mitra afiliasi sing dipercaya sing bakal entuk manfaat saka data lan analytics wektu nyata.

Thanks kanggo platform Intelitics , afiliasi bakal bisa ngatur kampanye sing luwih efisien lan ngarahake lalu lintas menyang merek Aspers Casino . Kangge, Aspers Casino powered by Gaming Innovation Group, lan iku durung dibukak. Iki disetel kanggo urip ing taun 2023 lan bakal nggunakake produk Broker Data GiG kanggo nawakake aliran data sing didorong acara lan wektu nyata menyang platform Intelitics uga.

Kabeh iki kudu nerjemahake menyang pengalaman sakabèhé rapi kanggo afiliasi looking kanggo bantuan Aspers Casino lalu lintas uga. Aspers Group seneng nambahake merek casino anyar iki menyang portofolio merek sing wis diwiwiti ing Inggris ing taun 2005 lan wiwit tuwuh kanthi eksponensial kanggo nampilake akeh properti iGaming liyane.

VP sales Intelitics Allan Petrilli uga nampani kesempatan kasebut lan ngucapake penghargaan Aspers Group sing misuwur ing Inggris. Petrilli ujar manawa Slot Online Intelitics seneng banget bisa nulung Aspers Group karo kegiatan media afiliasi lan mbayar lan nambahake:

Platform kita nyedhiyakake akses menyang data wektu nyata sing dibutuhake kanggo ngawasi lan nglacak kampanye lan strategi sing cocog kanggo mesthekake yen entuk asil sing paling apik. Iki uga bisa mbantu mitra lalu lintas Asper nambah kinerja.

Intelitics VP sales Allan Petrilli
Paling ora, Petrilli uga nambahake manawa media mbayar lan pemasaran afiliasi minangka cara sing apik kanggo merek kayata Aspers Casino kanggo nambah jangkauan lan narik kawigaten pamirsa anyar. CEO Aspers Casino Group Richard Noble padha pleased karo pembangunan lan hailed kesempatan kanggo advance tekan merek liwat media mbayar lan operasi afiliasi.

Dheweke nyathet yen mbuwang pinter minangka kunci sukses lan iki persis sing bakal ditindakake Aspers Casino kanthi ikatan karo Intelitics. Noble bilih Result SDY kemitraan iki bakal dadi pondasi saka account “kinerja lan mbayar kegiatan marketing”, kang bisa duwe hasil net positif banget kuwat kanggo Aspers Casino .