IMPIAN IBU MENJADI KENYATAAN TONY SINISHTAJ DALAM ACARA UTAMA SIRI BORGATA WPT ONLINE
Uncategorized

IMPIAN IBU MENJADI KENYATAAN TONY SINISHTAJ DALAM ACARA UTAMA SIRI BORGATA WPT ONLINE

Mungkin ia adalah déjà vu, tetapi ibu hanya mempunyai perasaan. Ibu Tony Sinishtaj, Lena baru-baru ini menyampaikan mimpi kepada anaknya yang bermain poker. Visi alam mimpinya melibatkan bapanya, yang meninggal dunia pada 2016, memberitahunya bahawa Sinishtaj (gambar) akan memenangi $100,000. Pemain poker lama yang telah lama mengabaikan impian itu.

Tetapi pada hari Isnin visi itu menjadi kenyataan – berikan atau ambil beberapa ribu dolar. Sinishtaj mengungguli bidang 440 untuk mengumpul $77,350 dalam Acara Utama $1,060 Siri Borgata Dalam Talian WPT yang dikuasakan oleh Partypoker Rangkaian AS. Dia juga menambah beberapa perkakasan yang bagus, jam tangan Hublot Big Bang E Titanium, bernilai $5,200.

“Dia memberitahu saya mimpi itu beberapa hari lalu dan kemudian menyebutnya semula pagi ini apabila saya memberitahunya saya menang,” kata Sinishtaj, yang tinggal di Englewood, New Jersey, dan mempunyai lebih daripada $1.6 juta dalam kemenangan kejohanan secara langsung. “Saya telah melupakannya kerana saya tidak meletakkan apa-apa saham dalam apa yang dimaksudkan dalam mimpi.”

Mungkin itu berubah sekarang kerana dia telah menambah tajuk WPT Online yang bagus. Lena juga memainkan peranan lain dalam kemenangannya. Sinishtaj, 39, tidak bermain terlalu banyak poker dalam talian di New Jersey, mungkin bercampur dalam kejohanan besar sekali-sekala pada hari Ahad. Tetapi untuk sebahagian besar, dia menganggap dirinya lebih sebagai pemain langsung.

Walau bagaimanapun, apabila Siri Borgata Dalam Talian WPT dijadualkan, Sinishtaj mahu mengambil bahagian dalam aksi itu dan tahu dia perlu menumpukan perhatian. Seorang bapa kepada dua anak lelaki yang telah berkahwin berumur 2 dan 4 tahun, pemain poker sepenuh masa ini membuat rancangan untuk menuju ke perasaan maya di lokasi yang berbeza.

“Saya akhirnya bermain di rumah ibu saya kerana bermain dari rumah dengan anak-anak dan isteri di sekeliling, ia tidak mudah untuk memberi tumpuan,” katanya. “Di situlah saya selalunya pergi bermain. Kami tinggal kira-kira 10 minit antara satu sama lain, jadi ia berfungsi dengan baik.”

Itu pasti benar pada hari Isnin. Kemenangan itu hanyalah skor WPT besar terkini untuk Sinishtaj. Dia menyertai Kelab Juara pada Musim XVI apabila dia memenangi https://retrobazar.com/ WPT Seminole Rock Poker Showdown untuk $661,283, markah kejohanan langsung terbesar dalam hidupnya. Acara Utama Siri Borgata Dalam Talian WPT kini merupakan markah dalam talian terbesarnya.

Walaupun hanya terdapat dua siri Rangkaian AS WPT/partypoker di New Jersey setakat ini, Sinishtaj menambah titik peluru yang unik – satu-satunya ahli Kelab Juara WPT yang memenangi acara utama dalam talian WPT di AS.

Sinishtaj memasuki jadual akhir kedua dalam cip dengan kira-kira 26 juta dan Kenny Huynh kembali sebagai pendahulu cip dengan 34 juta. Satu tangan awal membantu Sinishtaj menjulang gelaran.

“Tangan besar pertama di meja akhir menonjol untuk saya,” katanya. “Biasanya pemimpin cip menjauhkan diri dan menjauhkan diri pada susunan pendek. Tetapi kira-kira lima tangan ke dalamnya, saya mendapati diri saya menghadapi pegangan empat pertaruhan besar Hati ASpade K.”

Huynh memegang Hati 9Spade 9dan membuat panggilan. Gagal membawa Raja dan Sinishtaj terus bertaruh sehingga Huynh terlipat di sungai. Tangan itu memusing meja dan memberi Sinishtaj petunjuk yang bagus. Huynh seterusnya mendapat naib juara untuk $56,900.

“Itu membuatkan saya bersedia untuk mengawal meja dan pada dasarnya saya memegang cip mendahului sepanjang masa untuk menang,” katanya. “Memiliki cip terbanyak pasti membantu. Saya cuba mengekalkan tekanan pada susunan yang lebih pendek dan pada masa yang sama mengelak daripada melakukan sesuatu yang bodoh.”

Apabila tidak bermain kad, Sinishtaj seronok meluangkan masa bersama isteri dan anak-anaknya dan keluar sekali-sekala untuk mendaki bersama rakan-rakan. Kemenangan besar https://gifetgif.com/ pada Partypoker Rangkaian AS mungkin tidak akan berlaku jika dia tidak mendengar tentang peningkatan baru-baru ini kepada platform.

“Saya sangat menyukai perisian itu,” katanya. “Salah satu sebab saya tidak bermain terlalu banyak adalah kerana saya benci perisian lama. Sebaik sahaja saya mengetahui WPT sedang berjalan pada versi terkini partypoker [Rangkaian AS], saya terpaksa bermain – dan jelas sangat gembira saya melakukannya.”

Walaupun kemenangan Sinishtaj tidak cukup memenuhi jumlah hadiah dalam impian ibunya, dia melihat sisi baiknya.

“Mungkin saya akan menang lagi tidak lama lagi untuk menampung perbezaan itu.”

Sean Chaffin ialah seorang penulis bebas di Crandall, Texas, dan penyumbang tetap kepada WPT.com.