Penyiasat Michigan Rampas 56 Mesin Perjudian, ,700+
toto

Penyiasat Michigan Rampas 56 Mesin Perjudian, $12,700+

Lembaga Kawalan Permainan Michigan bekerjasama rapat dengan Jabatan Peguam Negara Michigan dalam mengenal pasti dan bertindak balas dengan segera kepada isyarat perjudian haram di seluruh Negeri Great Lakes. live draw hongkong Peningkatan bilangan pertubuhan yang memasang mesin perjudian haram membimbangkan, kerana, tanpa peraturan, dikatakan ia boleh menjadi lebih berbahaya untuk pemain juga.

Empat Serbuan, Dua Hari
Lembaga Kawalan Permainan Michigan (MGCB) mengeluarkan berita pada hari Selasa, 4 Oktober, memperincikan keputusan daripada serbuan yang berlaku pada hari Rabu dan Khamis lalu – 28 dan 29 September – di “stesen minyak Redford Township, Taylor dan Allen Park, dan sebuah Kedai kawasan Flint”. Menurut laporan itu, penyiasat telah merampas 56 mesin perjudian yang didakwa bersama lebih daripada $12,700 daripada keuntungan perjudian yang didakwa. Satu mesin telah dirampas dari setiap stesen minyak, dengan baki 53 mesin dirampas dari kedai Mundy Township.

Empat serbuan itu dilakukan dengan usaha bersama MGCB dan Jabatan Peguam Negara Michigan – “MGCB bekerjasama rapat dengan agensi penguatkuasaan undang-undang tempatan untuk menyiasat lokasi perjudian haram yang didakwa” kata pengarah eksekutif MGCB Henry Williams. Encik Williams juga mengucapkan terima kasih kepada warga yang berwaspada kerana menggunakan talian petua MGCB, dan menggesa semua orang yang melihat pelanggaran untuk menghubungi MGCB kerana operasi haram ini tidak dikawal Result SDY dan “boleh membawa jenayah yang tidak diingini ke kawasan kejiranan.” Ini amat penting kerana bilangan aduan yang diterima oleh Lembaga nampaknya semakin meningkat, yang juga boleh menjadi petanda bahawa masalah yang lebih besar dengan perjudian haram mungkin timbul di bawah permukaan. Pada hari-hari penutup Ogos, 67 peranti telah dirampas dalam sepasang serbuan yang sama.

Aset Haram Dirampas
Serbuan pada 28 September adalah di stesen minyak Redford Township, Taylor, dan Allen Park, dan mesin yang dirampas nampaknya termasuk dua penolak syiling, seperti yang diterangkan oleh MGCB dalam pelepasan itu. Mesin penolak syiling agak mudah untuk dipasang dan dimainkan. Pada dasarnya, pemain akan memasukkan syiling untuk bermain, mengambil peluang bahawa mesin akan menolak keluar syiling, bil, cip dan apa sahaja hadiah yang mungkin ditawarkan. Mesin ini sangat mudah, malah peminat DIY yang mempunyai pengetahuan menggunakan Arduino, iaitu papan litar boleh atur cara fizikal yang disertakan dengan perisian perlu diprogramkan daripada komputer peribadi, dan satu-satunya komponen lain yang diperlukan ialah badan, untuk yang terdapat kit kayu pra-potong. Terdapat juga mesin gaya slot dirampas, yang memegang $290, manakala penolak syiling memegang $3,295 secara keseluruhan.

Etalase Mundy Township telah diserbu pada hari berikutnya – 29 September – dan didakwa menawarkan permainan gaya kasino pelanggannya, di samping Data SGP pembelian “makanan ringan dan barangan yang terlalu mahal”, seperti yang dinyatakan oleh MGCB. Nampaknya, dengan membuat pembelian ini pelanggan akan menerima permainan “promosi”,” dengan itu menerima anugerah wang tunai mereka dalam memenangi permainan. Selebihnya daripada jumlah yang dirampas datang daripada serbuan ini, dengan wang tunai yang didakwa berkaitan perjudian masuk lebih daripada $9,100.