Uncategorized

PROSES JUALAN WPT® BERJAYA DIMUKTAMADKAN DI TENGAH

Penjualan WPT® Enterprises, Inc. (WPT) yang diumumkan sebelum ini telah berjaya diselesaikan dan WPT kini https://htourist.net/ akan beroperasi, pada masa hadapan, sebagai perusahaan swasta, dalam tahun yang telah menjadi tahun sepanduk untuk syarikat.

Jumlah luar biasa tahun ini untuk acara langsung termasuk acara Jelajah Utama WPT terbesar dalam sejarah dengan 2,482 penyertaan di WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown pada bulan April, yang diikuti oleh 1,165 penyertaan di WPT Seminole Hard Rock Tampa untuk memulakan bahagian langsung Kalendar Musim XIX dalam acara Jelajah Utama WPT kali pertama pada bulan Jun ini.

Di samping itu, pada festival yang sama di Venetian Julai ini, WPT dan WPTDeepStacks mencipta rekod https://sinarlampung.com/ baharu untuk lawatan tersebut. WPT Venetian menjadi acara belian $5,000 terbesar dalam sejarah WPT dengan 1,199 penyertaan dengan kumpulan hadiah yang mencecah lebih $5.5 juta. WPTDeepStacks mencipta rekod baharu untuk kumpulan hadiah terbesar dalam sejarah lawatan dengan $3,288,600 terkumpul antara 1,512 penyertaan dalam acara WPTDeepStacks Venetian.

Selain itu, kerjasama dalam talian WPT baru-baru ini dengan Poker King pada Kejohanan WPT Heads Up menyaksikan 32 pemain berprofil tertinggi poker dalam perlawanan kepala klasik berakhir dengan pemahkotaan ahli Kelab Juara WPT Phil Ivey sebagai pemenang.

Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker Tour®, berkata, “Pengurusan WPT menantikan babak baharu ini untuk WPT dan pengumuman inisiatif baharu dalam masa terdekat sambil kami bersedia untuk ulang tahun ke-20 kami tahun depan dan pengembangan selanjutnya WPT.”

Untuk senarai semasa jadual WPT Musim XIX, siaran televisyen dan produk permainan sosial pergi ke WPT.com untuk mendapatkan butiran lanjut.

WPT Media Hubungi
Matt Clark – Matthew.Clark@wpt.com

Mengenai World Poker Tour
Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa https://tropecol.com/ dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah disiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-19nya, yang disiarkan di Bally Sports di Amerika Syarikat. Musim XIX WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com.

©2021 WPT Enterprises, Inc. Hak cipta terpelihara.

WPT, World Poker Tour dan Spade Card Design adalah tanda dagangan berdaftar WPT Enterprises, Inc. Hak cipta terpelihara.