Push Gaming Meluaskan Kehadiran, Powers 777 Belgium dengan Kandungan
toto

Push Gaming Meluaskan Kehadiran, Powers 777 Belgium dengan Kandungan

Perjanjian itu adalah selaras dengan usaha pengembangan Push Gaming yang telah menyaksikan ia berurusan dengan banyak syarikat utama di EropahPush Gaming Meluaskan Kehadiran, Powers 777 Belgium dengan KandunganSumber Imej: Push Gaming
Push Gaming , pembekal perniagaan-ke-perniagaan terkemuka bagi tajuk permainan, telah mencapai perjanjian berpusat Belgium yang akan membolehkannya mengembangkan kehadirannya di Eropah. Penyedia telah bersetuju untuk bekerjasama dengan pengendali tempatan 777 Belgium dan memperkasakan platformnya dengan permainan terbaik dalam kelasnya.

Di bawah perjanjian itu, tajuk terkenal Push Gaming akan disiarkan secara langsung di Belgium. Perjanjian itu akan menyaksikan pembekal mengintegrasikan kegemaran peminat seperti Jammin’ Jars dan Razor Shark ke dalam platform 777 Belgium. Di samping itu, pembekal akan menyediakan rakan kongsi baharunya dengan beberapa lagu terbaharunya, termasuk permainan seperti Retro Tapes dan Gentleman Jack.

Penyepaduan langsung adalah sejajar dengan usaha pengembangan Push Gaming. Memperluas kehadirannya di Belgium akan membolehkan syarikat itu menambah jejak Eropah keseluruhannya. Ia mengikuti tawaran baru-baru ini dengan syarikat terkenal lain, termasuk Skybet dan NetBet.

Pada bulan Januari, Push Gaming turut bekerjasama dengan Circus.be , seterusnya mengukuhkan kehadirannya di Belgium. Pembekal mempunyai lebih banyak perkongsian yang dirancang untuk bulan-bulan akan datang dan akan mendedahkan lebih banyak butiran pada masa akan datang.

Tawaran Itu Selaras dengan Usaha Pengembangan Push Gaming
Jean-Christophe Choffray , ketua perjudian di 777 Belgium mengulas mengenai perjanjian itu. Beliau menekankan bahawa pasukannya sentiasa mencari untuk membekalkan pemain dengan pengalaman paling menghiburkan dan menarik yang terdapat di pasaran.

Choffray menyatakan bahawa dia teruja untuk meneruskan strategi ini dengan mengalu-alukan Push Gaming kepada keluarga 777 Belgium. Tambahnya, perkongsian ini menyerlahkan dedikasi pengendali untuk menyediakan kandungan berkualiti kepada pelanggannya.

Kami juga berbangga kerana dapat menyampaikan gelaran Push Gaming ke pasaran Belgium dan kami teruja untuk melihat penerimaan pemain terhadap portfolionya.

Jean-Christophe Choffray, ketua permainan, 777 Belgium
Sementara itu, Fiona Hickey , pengarah perniagaan dan pasaran baharu Push Gaming berkata bahawa syarikatnya berbesar hati untuk bergabung dengan 777 Belgium dan menyediakan pengendali permainan. Menurutnya, perjanjian itu https://benunderwood.com/ mewakili matlamat syarikatnya untuk menyediakan pengendali terkemuka dengan tajuk permainan yang popular.

Pengembangan berterusan kami dalam pasaran terkawal mencerminkan pertumbuhan keseluruhan kami kerana kami terus menyediakan pemain dengan keluaran hit inovatif yang boleh mereka nikmati dengan lebih banyak pengendali berbanding sebelum ini.

Fiona Hickey, pengarah perniagaan dan pasaran baharu, Push Gaming
Push Gaming ialah salah satu pembekal kandungan permainan yang paling terkenal di Eropah. Permainan syarikat itu sudah tersedia untuk pemain beberapa syarikat kasino tempatan yang paling terkenal. Beberapa rakan kongsi Push Gaming yang paling popular termasuk syarikat dan jenama seperti LeoVegas, Entain, 32red, 888, Casumo, Betsson, Svenska Spel dan Skybet.